Edremit Belediyesinin TAB iş birliğiyle her yıl düzenlediği Atık Pil Toplama Kampanyasına Okulumuzda Katılıyor.

Edremit Belediyesinin TAB iş birliğiyle her yıl düzenlediği Atık Pil Toplama Kampanyası ile günlük hayatta sıklıkla kullanılan pillerin çöp olmadığını, onların doğa ve insan sağlığına zarar veren atık maddeler olduğu okullarda yapılan kampanyayla çocuklara öğretiliyor. Kampanya kapsamında okulumza kutular yerleştirildi. Okullara her 50 kg pik için futbol, voleybol, basketbol topu seti verileceğini duyurdu. 250 kg pil toplayan okullara ise STEM robotik sistem seti ödülü verileceği belirtildi. Kampanya 30 Nisan  tarihinde sona erecektir.

Atık Pil Toplama Yarışması Yapılacak

Edremit'te faaliyet gösteren tüm okullar, Atık Pil Toplama Kampanyasına katılarak destek verebiliyorlar. Katılım sağlayan okulların biriktirdiği piller, Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından okullardan teslim alınarak  geri dönüşüme yollanıyor. En çok atık pil toplayan okula Edremit Belediyesi ve TAB hediye veriyor. Okullar arası yarışma aracılığıyla çevre temizliğiyle ilgili toplumsal farkındalık oluşturulması ve çocukların çevre temizliğine teşvik edilmesi amaçlanıyor.

07-11-202107-11-202107-11-2021
24-10-2021