Etiket Sonuçları: Edremit

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Sezonu okul sporları yarışmaları uzun bir aranın ardından yeniden başladı. Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen okul sporları müsabakaları merkez ve tüm ilçelerdeki okulların takımları ile Yıldızlar ve Gençler olmak üzere 2 ayrı kategoride düzenlenecek. Bu yıl da yoğun katılımla yapılması hedeflenen Okul Sporları; Basketbol, Futbol, Futsal, Hentbol ve Voleybol branşlarında başvuruların ardından fikstür çekimi yapılarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi sitesi duyurular sayfasında yayınlandı.

Takım sporlarında 23 Kasım Pazartesi günü ilk düdüğün çalacağı Okul Sporları Müsabakaları, Basketbol Genç Erkekler kategorisinde Gönen Özel Uğur Anadolu Lisesi ile Gönen Anadolu Lisesi karşı karşıya gelecek. Futbolda ise ilk maç Genç Erkekler kategorisinde Ayvalık Ustalı Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Cunda MTAL takımları arasında Ayvalık Altınova Futbol Sahasında oynanacak. Voleybol Genç Kızlar kategorisinde Edremit Anadolu Lisesi ile Ülkü Muharrem Ertaş Anadolu Lisesi Edremit Spor Salonunda karşı karşıya gelecek. 2021-2022 sezonunda 47 branşta yarışmalar yapılacak.

Okulumuz Futbol Takımı son maçında Abidin Pak Pakmaya Anadolu Lisesini 2-1 yenerek Edremit 1'ncisi oldu. Okul yönetimi olarak kendilerini tebrik ediyoruz.

Uzakta olup, Okula gelemeyen velilerimiz, Okulumuzun Resmi E-posta adresi 129236@meb.k12.tr adresine aşağıdaki dilekçeyi doldurup, ıslak imza ile imzalayıp,  e-posta aracılığı ile gönderebilirler.

Not: Dilekçenin Resim, PDF ve Word çeşitlerinden istediğinizi açabilirsiniz. Hepsi aynı dilekçe. Eğer birini açamıyorsanız, diğerini açmayı deneyin. Akıllı telefonlarda resim ya da Pdf formatını açabilirsiniz. Word olanı ise üzerinde sağ tuş, Bağlatıyı farklı kaydet diyerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Sevgili üniversite adayları,
Sizler için hazırladığımız ödüllü deneme sınavına 31 Mayıs 2021 tarihine kadar katılabilirsiniz. Sınava giriş için öncelikle aşağıda yer alan bilgileri doldurmanız gerekmektedir. Üye olduktan 5 dakika sonra sınav ekranına giriş yapabileceksiniz.
Herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda tanitim@kent.edu.tr adresine mail atarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Başarılar dileriz.

Kent Üniversitesi (evdesinav.com)-http://ogrenci.evdesinav.com/Account/Register4 adresinden ücretsiz kayıt olabilir ve sınavınızı evde olabilirsiniz. Sonuçlar 1 Haziran 2021 tarihinde açıklanacaktır.

Aşağıdaki sayaç, ÖSYM'nin resmi açıklamasına göre TYT 2021 sınavına ne kadar kaldığını göstermektedir.

Hangi Gün: 26 Haziran Cumartesi 2021  Saat: 10:15  Sınav Süresi: 135 dk

YKS Sonuç Açıklama Tarihi: 04 Ağustos 2021

Aşağıdaki sayaç, ÖSYM'nin resmi açıklamasına göre YDT 2021 sınavına ne kadar kaldığını göstermektedir.

Hangi Gün: 27 Haziran Pazar 2021  Saat: 15:45  Sınav Süresi: 120 dk

YKS Sonuç Açıklama Tarihi: 04 Ağustos 2021

Aşağıdaki sayaç, ÖSYM'nin resmi açıklamasına göre AYT 2021 sınavına ne kadar kaldığını göstermektedir.

Hangi Gün: 27 Haziran Pazar 2021  Saat: 10:15  Sınav Süresi: 180 dk

YKS Sonuç Açıklama Tarihi: 04 Ağustos 2021

Öğrencilerin YKS ve LGS heyecanı başladı. Haziranda yapılacak sınav öncesi kalan zaman iyi değerlendirilmeli. Uzmanlar bu dönemde eksiklerin tamamlanmasını ve deneme sınavları yapılmasını öneriyor.

Milli Eğitim Bakanı, derslerin sıkışıklığı konusunda öğrencilerin rahatlatılması yönünde çalışmalar yapıldığına dikkat çekerek, "Yeni ortaöğretim tasarımında HEY saatleri uygulanacak. Hayalinize, spor-sanat etkinliklerinize ve hayatın kendisine daha fazla vakit ayırabilin diye" diye konuştu.

İlimiz Bandırma İlçesinde faaliyet gösteren Özel Akın Ertürk Fen Lisesi'nin, İlimiz genelindeki tüm resmi/özel okullarda öğrenim görmekte olan 8,  9, 10, ve 11. sınıf  öğrencilerine yönelik 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 Mayıs 2021 tarihlerinde ekli şartnamede belirtilen saatlerde online bursluluk sınavı düzenlemiştir.

Drone Taşımacılığı ve daha bir çoğu için http://meslek.eba.gov.tr

2015 – 2016 Öğretim Yılında Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 2 Şubat 2016 son başvuru tarihi olan Erasmus + KA1 projeleri kapsamında okulumuzdan toplam 4 proje başvurusu olmuştur.