Etiket Sonuçları: Okulumuzda

Mrt

"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" etkinliği okulumuza tahsis edilen yeni binada  gerçekleştirildi. Türk Dili ve Edebiyatı Tuğba CANBAZ tarafından sunulan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini Tarih Öğretmeni Canan PEKİN SAK anlattı. Akabinde, şiir, ödül töreni ile devam eden etkinliğimiz muhteşem bir oratorya etkinliği ile sona erdi. İlçe Milli Eğitim tarafından düzenlenen "İSTİKLAL MARŞI’NI EZBERE GÜZEL OKUMA YARIŞMASI" katılan Umut ADANIR'a, Grafik ve Fotoğraf Alanı Atölye Şefi Sevil KILINÇ tarafından okul içinde yapılan resim yarışmasında 1'nci olan Selinay EVCİ'ye, 2'nci olan Yağmur ÖZDEMİR ve 3'ncü olan Arda KÖKLÜ'ye ve öğretmenimize okul adına teşekkür ediyoruz. Bununla birlikte, Ses sistemini hazırlayan Elektrik-Elektronik Teknolojisi Atölye Şefi Gürdal ERKAL'a, Tören alanının düzeninin sağlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Rıza SU'ya ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında İtfaiye Dairesi Başkanlığı/ İtfaiye Müdürlüğü/ İtfaiye Amirliği tarafından Afetlerde Risklerinin Azaltılması ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit İtfaiye Grup Amirliği Eğitmeni Şeref ŞENYİĞİT ile İtfaiye Erleri Serkan ÖZÇELİK, Yahya KARABEY ve Enes KABAKLI tarafından eğitimler verilmiştir. Okul yönetimi adına kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda yapılan Kutlama programında ,Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Müdür Yardımcısı Sayın Levent ORSAY yaptı. Okulumuz 11/D Sınıfı öğrencilerinden Abdulkadir IŞIK'ın "Cumhuriyet" adlı şiiri,  11/D sınıfı öğrencilerinden Eray YILDIZ'ın "Atatürk ve Cumhuriyet" adlı şiiri, 11/D sınıfı öğrencilerinden Emre Can GEÇGEL'in "Akneniz'e Doğru" adlı şiiri büyük alkış aldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında yapılan yarışmalardan;

Kompozisyon yarışmasında 1. olan 11/A sınıfından Alperen ALTUN ödülünü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Aynur ÇINAR'ın elinden aldı.

Afiş yarışmasında 1.olan 11/D sınıfından Emre Can GEÇGEL, 2. olan 10/D sınıfından Mustafa BAYIRLI ve 3. olan 10/D sınıfından Ali SULGA ödüllerini Koordinatör Müdür Yardımcısı Hakan KARS'ın elinde aldılar.

Dart Turnuvasında 1.olan 9/C sınıfından Yağız DAVRAN, 2. olan 9/A sınıfından Nisasu BİLEK ve 3.olan 9/E sınıfından Kerem Özden ALPTEKİN ise ödüllerini Beden Eğitimi Öğretmeni Bünyamin SARI'nın elinden aldılar.

Cumhuriyet Şarkıları eşliğinde program başarıyla sona erdil. Emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayşenur USLUKAN'a, Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet ASLAN'a, Beden Eğitimi Öğretmeni Bünyamin SARI'ya, Beden Eğitimi Öğretmeni Zafer YAŞAR'a, Elektrik-Elektonik Teknolojileri Alan şefi Özkan PEHLİVAN'a, Tarih Öğretmeni Mesut CANBAY'a, Grafik ve Fotoğraf Alanı Atölye şefi Sevil KILINÇ'a katkılarından çok teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 98.kuruluş yıl dönümü okulumuzda düzenlenen tören ile coşkuyla kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenimiz, Okulumuz Tarih öğretmeni Hatice SİVRİKAYA'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Öğrencilerimizden, Ebru KAÇAR'ın ve Selinay EVCİL'ın günün anlam ve önemini belirten şiirleri ise büyük alkış aldı.

"Gençliğin Gözünden Cumhuriyet" konulu kompozisyon yarışmasına katılan Selinay EVCİL, Yıldız GÜLER, Recep İZSİZ ve Ali MAMAN'ın ödülleri, Müdür Başyardımcımız Sayın Hasan ÇOBAN tarafından verildi.

Cumhuriyet koromuzun söylediği birbirinden güzen marşlar ile törenimiz sona erdi.

Emeği geçen başta Töreni Organize eden Türk Dili Edebiyatı Öğretmenimiz Aynur ÇINAR'a,

Günün Anlam ve Önemini anlatan Konuşmasıyla Tarih Öğretmenimiz Hatice SİVRİKAYA'ya,

Cumhuriyet Korosu ile Törendeki herkesi coşturan Müzik Öğretmenimiz Evrim Tuğçe DEMİR ÇALIŞIR ve ekibine,

Cumhuriyet Bayramımız ile ilgili Pano hazırlayan Din Kültürü Öğretmeni Zeynep ACAR YAYIK'a,

İlçede düzenlenen törenlerde okulumuzu bayrak ve flama ile temsil eden Beden Eğitimi Öğretmenimiz Zafer YAŞAR'a,

Okulda düzenlenen törende görev alan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Can ATASAVUN'a ve Ahmet ASLAN'a,

Cumhuriyet temalı Resim sergisini organize eden Grafik ve Fotoğraf Alan şefi Güldane ASLAN'a,

Tören boyunca fotoğraf çeken Grafik ve Fotoğraf Atölye şefi Sevil KILIÇ'a,

Görev alan bütün öğrencilerimize emeklerinden dolayı okul yönetim olarak çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okul Müdürü Orhan KOÇ, Açılış Konuşması yaparak, "Öğrencilere hoşgeldiniz." dedi. Covid tedbirlerinden bahsederek öğrencileri bilgilendirdi. Okulumuz Tarih Öğretmeni Canan Pekin SAK'da Açılış konuşması yaptı ve İstiklal Marşı okunarak okulumuzun açılışı gerçekleştirildi.