Etiket Sonuçları: Pil

Ağu

Sosyal İçerme ve Kapsayıcı Eğitim (23-27 Ağustos 2022/Baia Mare/Romanya)

Okulumuzdan 8 öğretmenimiz Romanya'da yapılan C3 LTTA eğitimine katıldı.

Öğretmenlerimizin kazandığı yetkinlikler:

• Ortaklarla iletişim kurmak için yabancı dil becerileri kullanıldı.
  • Sunumlar ve dersler yabancı dilde olduğu için,katılımcılar dinleme becerilerini geliştirdiler.
  • Katılımcılar belgeleri gözden geçirdikçe okuma ve yazma becerileri gelişti.
  • sözlü ve yazılı İngilizce becerileri  gelişti.
  • Yabancı dilde iletişimde akıcılık kazandılar.

2021 - 2022 Eğitim - Öğretim yılı Şubat Ayı Sorumluluk Sınavları okulumuzda 07.02.2022 - 11.02.2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Sorumluluk sınavı çizelgesi ile öğrencilerin sorumlu olduğu dersler aşağıdaki gibidir.

AÇIKLAMALAR:

1. Sorumluluk sınavına girecek öğrenciler, okul ilan panosunda ilan edilmiştir.

2. Öğrenciler  sorumlu oldukları dersin sorumluluk sınavında başarılı olmadıkça o dersin sorumluluğu kalkmaz.

3. Sınav tam zamanında başlatılır. İlk 15 dakika sınava katılan öğrenciler sınava alınır ve ek süre verilmez.

4. Sınavda kurşun kalemden başka kalem kullanılamaz.

5. Sınav esnasında sınav yapılacak salonların kapıları açık bulunur.

6. Sınava girecek öğrenciler hazırlanan yoklama listelerini sınav esnasında imzalar.

7. Sınav kurallarına uymayan, kopya çekmeye teşebbüs eden veya kopya çeken öğrenci görevli öğretmenler tarafından tespit edilir ve hakkında tutanak tutulur. Hakkında işlem yapılan öğrenciye sıfır (0) puan verilir ve e-okula (K) olarak işlenir.

8. Sınav sonuçları sınavların bitimini takip eden iş gününde e-okuldan ilan edilir.

2021 - 2022 Eğitim - Öğretim yılı Eylül Ayı Sorumluluk Sınavları okulumuzda 22.11.2021 - 30.11.2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Sorumluluk sınavı çizelgesi ile öğrencilerin sorumlu olduğu dersler aşağıdaki gibidir.

AÇIKLAMALAR:

1. Sorumluluk sınavına girecek öğrenciler, okul ilan panosunda ilan edilmiştir.

4. Sınavda kurşun kalemden başka kalem kullanılamaz.

5. Sınav esnasında sınav yapılacak salonların kapıları açık bulunur.

Ağu

8 ve 12. sınıflar ile mezun öğrencileri kapsayan 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı Destekleme ve Yetişme Kurslarının iş akış takvimi belli oldu. Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına başvurular 24-30 Ağustos'ta alınacak.

2021-2022 eğitim öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları iş akış takvimine göre kurs merkezi başvuruları, 16-19 Ağustos'ta alınarak onaylanacak.

Öğretmen başvuruları 20-23 Ağustos'ta, öğrenci başvuruları 24-30 Ağustos'ta tamamlanacak.

Kurs sınıfları ise 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında oluşturulacak.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları 6 Eylül 2021'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de dersler son bulacak.