MEB, daha önce Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınava hazırlanan 8'inci ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek 12'nci sınıf öğrencilerinin katıldığı DYK'lerden, 7 ve 11'inci sınıf öğrencilerinin de faydalanmasına imkan sağladı.

"ÖĞRENCİLERİMİZ, 16 EKİM İTİBARİ İLE DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARIMIZDAN YARARLANABİLECEKLER."

Öğrencilerimizin başvurularını 12-15 Ekim'de alacağız.

Eyl

A)     İl/ilçe temsilcisi öğretmenlerin seçiminde aşağıdaki hususlara öncelikle dikkat edilecektir:

1-Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî okul/kurumlarda bilfiil öğretmen olarak görev yapıyor olmak,

2-Öğretmenlik mesleğinde enaz üç(3) yıllık hizmeti bulunmak,

3-Son beş(5) yıl içerisinde "Aylıktan Kesme" veya daha ağır bir ceza almamış olmak,

4-Son beş(5) yıl içinde Bakanlıkça düzenlenen faaliyetlere il temsilcisi öğretmen olarak katılmamış olmak.

Şartları sağlayan öğretmenlerimizden başvurmak isteyenler en geç Çarşamba günü mesai bitimine kadar EK2 VE EK3 formu elektronik ortamda doldurup, çıktısını alarak okul müdürlüğüne başvurması gerekmektedir. İlgilenen öğretmenlerimize duyurulur.

Eyl