T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / EDREMİT - Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

24 Kasım Öğretmenler Günü Yapılacak İş ve İşlemler

A)     İl/ilçe temsilcisi öğretmenlerin seçiminde aşağıdaki hususlara öncelikle dikkat edilecektir:

1-Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî okul/kurumlarda bilfiil öğretmen olarak görev yapıyor olmak,

2-Öğretmenlik mesleğinde enaz üç(3) yıllık hizmeti bulunmak,

3-Son beş(5) yıl içerisinde "Aylıktan Kesme" veya daha ağır bir ceza almamış olmak,

4-Son beş(5) yıl içinde Bakanlıkça düzenlenen faaliyetlere il temsilcisi öğretmen olarak katılmamış olmak.

 

Şartları sağlayan öğretmenlerimizden başvurmak isteyenler en geç Çarşamba günü mesai bitimine kadar EK2 VE EK3 formu elektronik ortamda doldurup, çıktısını alarak okul müdürlüğüne başvurması gerekmektedir. İlgilenen öğretmenlerimize duyurulur.

2023 Eğitim Vizyonu'nun ana aktörü olan öğretmenlerin ve öğretmenlik mesleğinin toplumdaki algısının yükseltilmesine katkı sağlayacak, moral ve motivasyonlarını arttıracak, birlik ve beraberliğini pekiştirecek programlarla, yurt içinde ve dış temsilciliklerimizde kutlanacağı, kutlama programlarının, öğretmenlerin ''Bu benim günüm!'' diyerek gönülden sahipleneceği ve gönüllü katılacağı, aynı zamanda toplumun öğretmenin güçlü şahsiyetini ve adanmışlığını idrak edeceği etkinlikler olmasına özen gösterileceği,  etkinliklerde  Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında temizlik, maske, sosyal mesafe kurallarına azami şekilde dikkat edileceği bildirilmiştir.

Bu Kapsamda;

 24 Kasım 2021 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan törende, ilimizi temsil edecek öğretmenin belirlenmesi için, ekte gönderilen genelge ve ekindeki usul ve esaslar doğrultusunda Okul/Kurum Müdürlüğünüzce öğretmenlerin belirlenmesi sağlanacaktır. Şartları sağlayan öğretmenlerimizden başvurmak isteyenler en geç Çarşamba günü mesai bitimine kadar EK2 VE EK3 formu elektronik ortamda doldurup, çıktısını alarak okul müdürlüğüne başvurması gerekmektedir. İlgilenen öğretmenlerimize duyurulur.

İL VE İLÇE TEMSİLCİSİ ÖĞRETMENLERİN SEÇİM USUL VE ESASLARI

İLE EK2 VE EK3 FORMLARINI DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

23-01-2021
Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.09.2021 - Güncelleme: 28.09.2021 11:20 - Görüntülenme: 254
  Beğen | 0  kişi beğendi