Değerler Eğitimi kapsamında okulumuz idareci ve öğretmenleri ile Edremit Kızılay'ı tarafından ev ziyaretleri gerçekleştirildi.

26 Nisan 2023 Çarşamba Günü Okulumuz ve  Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün işbirliği ile öğrencilerimize Trafik Polisi İlhan Gümüş tarafından "Trafik Güvenliği" konulu seminer verildi.

Mrt

LOCK "2. Lisansüstü Öğretmen Çalışmaları Kongresi" Çalışmaları Kapsamında 25-27 Mayıs 2023'te Balıkesir/Ayvalık/Vilayetler Evi'nde "Paydaşların Gözünden 100. Yılda Eğitim" konulu panel düzenlenecektir.

Mrt

21 Mart 2023 Salı günü Edremit İlçe Müftülüğü görevlileri Vaiz Seher Can ve Din Hizmetleri Uzmanı İsa Topsakal tarafından okulumuz öğrencilerine değerler eğitimi ile ilgili seminer verilmiştir. Eğitimde katkı sağlayan eğitimcilere teşekkür ederiz.

Mrt

20 Mart 2023 Pazartesi günü okulumuz öğrencilerine ilk yardım eğitimi verilmiştir. Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Hizmetleri Alan Öğretmenleri tarafından verilen ilk yardım eğitiminde öğrencilerimiz de ilk yardım uygulamalarına katılmışlardır.

Mrt

Okulum Afete Hazır Yarışması, 28 Şubat Sivil Savunma Haftası ile 01-07 Mart Deprem Haftası Kapsamında, 2023 yılı İkaz Alarm, Personel Tahliye tatbikatları ile Deprem ve Yangın Söndürme Faaliyetlerimiz, Koordinatör Müdür Yardımcımız Sayın Hakan KARS, Afete Hazırlık Kulübü Öğretmeni Sayın Nilgün Zuhal CURA ile Serkan ŞENTÜRK, Özge Yangın Firma Yetkilisi Sayın Oğulhan AKIN ve 9A Sınıfı Öğrencilerinin koordinesinde başarıyla gerçekleştirildi.

Mrt

20 Şubat 2023 Tarihinden Geçerli Şubat 2023 sorumluluk sınav takvimi belli oldu. Sınav takvimi ve sınava katılacak öğrenciler ile sorumlu olduğu dersler aşağıda yayınlanmış olup tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

2020 yılında başladığımız CreatiVET adlı Erasmus+ projemizi tamamladık.

Çeşitli alanlarda projemizi yaygınlaştırma faaliyetleri yaptık.

Değerli Öğretmen ve Öğrencilerimiz, Milli Eğitim Bakanımız Mahmut ÖZER, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve bölgedeki pek çok ili etkileyen deprem dolayısıyla tüm Türkiye'de eğitim öğretime 13 Şubat'a kadar ara verildiğini açıkladı. Bundan dolayı, Sorumluluk Sınavları ile ilgili planlama yapılıp buradan ve güvenilir iletişim araçları ile paylaşılacaktır. Bilgilerinize sunulur.

Okul Yönetimi

Erasmus+ KA2 CreatiVET adlı projemiz özetleyen panomuz tamamlandı.

Proje kapsamında yapılan çalışmalar ve tüm öğrenci ve öğretmenlerimize sergilendi.