Eyl

Okulumuz güncel Haftalık Ders Programı aşağıda sunulmuştur.

Öğrenci ve Velilerimize duyurulur.

Eyl

2023 Yükseköğretim Kurumları sınavında 14 öğrencimiz üniversiteye yerleşmişlerdir. Okul idaresi olarak öğrencilerimizi kutluyor, akademik hayatlarında başarılar diliyoruz.

Ağu

Bakanlığımıza bağlı resmî ve özel örgün eğitim kurumlarındaki öğretmenlerin, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında ilçemiz okullarından Destekleme ve Yetiştirme Kursu Kurs Merkezi olarak tespit edilen okullara/kurumlara belirtilen sürelerde başvuru yapması önem arz etmektedir. Başvurunun nasıl yapılacağı aşağıda madde madde yazılmıştır.

Ağu

Bakanlığımıza bağlı resmî ve özel örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler ile  örgün  ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında ilçemiz okullarından Destekleme ve Yetiştirme Kursu Kurs Merkezi olarak tespit edilen okulların/kurumun listesi aşağıda belirtilmiş olup; okulumuz öğrencilerinin belirtilen sürelerde başvurusunu yapması önem arz etmektedir. Başvurunun nasıl yapılacağı aşağıda madde madde yazılmıştır.

Tem

Okulumuz bünyesindeki Pansiyonun B blok binasında Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Odasında 09.00-15.00 saatleri arası Tercih Danışmanlığı hizmeti verilecektir.

Tem

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde millet olarak bir kez daha her türlü bölücülüğe karşı dimdik ayaktayız. Vatan uğruna canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Tem

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Döneminde Okulumuzun Anadolu Meslek Programından Mezun Olan Öğrencilerimizin DİPLOMALARI, İŞ YERİ AÇMA BELGELERİ Hazırdır. Ayrıca Okulumuz bünyesinde açılan Mesleki Eğitim Merkezinde okuyup, Ustalık, Kalfalık ve Diploma Telafi Programından başarıyla geçen Öğrencilerimizin de DİPLOMALARI, USTALIK ve KALFALIK BELGELERİ Hazırdır. Öğrencilerimiz ya da öğrenci velileri diplomalarını ve belgelerini mesai saatleri içinde okulumuzdan imza karşılığı teslim alabilirler.

Tem

Millî Eğitim Bakanlığı, Mesleki Eğitim Merkezlerinde okul birincilerinin belirlenmesi için düzenleme yaptı.

Haz

Uluslararsı Çekya ve Ürdün ile çalıştığımız Let's Learn Web 2.0 With Fun adlı projemizin Ulusal Kalite Etiketini geçen sene almıştık. Projede çalışan Ürdünlü proje ortağımızın çalışmalarını tamamlamasının ardından projemiz; Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Emeği geçen Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mübine GEZER ve Bilişim Tekonojileri Alanı öğrencilerini tebrik ederiz.