21.10.2023 cumartesi günü saat:12.00 da okulumuz velilerine yönelik en iyi narkotik polisi annedir projesi kapsamında Edremit Emniyet müdürlüğü narkotik büro amirliği tarafından polis memurlarının sunumu ile Bağımlılık yapıcı maddelerle ilgili eğitim verilmiştir.

2023-2024 Eğitim -Öğretim Yılı 1.Yarıyıl "Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" ve veli Toplantısı 21 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 11:00'da okulumuz pansiyon toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya katılım sağlayan veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda sağlıklı ve güvenli bir eğitim ve öğretim ortamlarının sağlanması için ilgili mevzuat hükümleri doğrultusunda, Siber güvenlik konusunda koruyucu ve önleyici tedbirlerin alınması, öğretmen ve öğrencilerin konu hakkında bilgilendirilmesi amacıyla Siber Güvenlik Seminerinin 1'ncisi düzenlendi.  18.10.2023 Çarşamba günü Saat:13:30'da Pansiyon Yemekhanesinde, Bilişim Teknolojileri Atölye Şefi Musa ÖĞRETİR tarafından, atölyelerde dersi olan öğrenci ve öğretmenlere gerekli bilgilendirme yapıldı. Okul Yönetimi olarak öğretmenimize teşekkür ederiz.

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında İtfaiye Dairesi Başkanlığı/ İtfaiye Müdürlüğü/ İtfaiye Amirliği tarafından Afetlerde Risklerinin Azaltılması ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit İtfaiye Grup Amirliği Eğitmeni Şeref ŞENYİĞİT ile İtfaiye Erleri Serkan ÖZÇELİK, Yahya KARABEY ve Enes KABAKLI tarafından eğitimler verilmiştir. Okul yönetimi adına kendilerine teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz güncel Haftalık Ders Programı aşağıda sunulmuştur.

Öğrenci ve Velilerimize duyurulur.

Eyl

2023 Yükseköğretim Kurumları sınavında 14 öğrencimiz üniversiteye yerleşmişlerdir. Okul idaresi olarak öğrencilerimizi kutluyor, akademik hayatlarında başarılar diliyoruz.

Ağu

Bakanlığımıza bağlı resmî ve özel örgün eğitim kurumlarındaki öğretmenlerin, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında ilçemiz okullarından Destekleme ve Yetiştirme Kursu Kurs Merkezi olarak tespit edilen okullara/kurumlara belirtilen sürelerde başvuru yapması önem arz etmektedir. Başvurunun nasıl yapılacağı aşağıda madde madde yazılmıştır.

Ağu

Bakanlığımıza bağlı resmî ve özel örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler ile  örgün  ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında ilçemiz okullarından Destekleme ve Yetiştirme Kursu Kurs Merkezi olarak tespit edilen okulların/kurumun listesi aşağıda belirtilmiş olup; okulumuz öğrencilerinin belirtilen sürelerde başvurusunu yapması önem arz etmektedir. Başvurunun nasıl yapılacağı aşağıda madde madde yazılmıştır.

Tem

Okulumuz bünyesindeki Pansiyonun B blok binasında Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Odasında 09.00-15.00 saatleri arası Tercih Danışmanlığı hizmeti verilecektir.

Tem

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde millet olarak bir kez daha her türlü bölücülüğe karşı dimdik ayaktayız. Vatan uğruna canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.