Öğretmenler Sayfası

Ekm

Türkiye Öğretmenler Kupası Okulumuz Basketbol Takımı ilk maçında 75. Yıl Ortaokulu'nu yenmiştir.

Maç 14 Ekim Pazartesi günü saat 15:30'da Gençlik Merkezinde yapılmıştır.

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğümüzce öğretmenlerimiz arasındaki iletişimi artırmak, birlik ve dayanışma duygularını geliştirmek, sporun önemini vurgulamak ve geniş kitlelere yayılmasında öğretmenlerimizin rehberliğinden yararlanmak amacıyla salon futbolu (futsal),3X3 basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında Türkiye Öğretmenler Kupası turnuvası düzenlenmiştir.

Öğretmenlerimizi 7-16 Ekim'de turnuvaya başvuruda bulunmaya davet eden Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, "Kaybedenin olmadığı, kalplerimizin aynı heyecanla attığı bir turnuva için gün sayıyoruz. Bütün meslektaşlarımızla aynı heyecanı yaşamak için Türkiye Öğretmenler Kupası'nda buluşuyoruz" dedi.

Kas

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizi de anarak, gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız, gerçek güç öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimizle birlikte öğretmenler günümüzü büyük bir coşku ile kutladık.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Şehit Öğrencimiz Gökhan KINÇAK Adına Lokma Hayrı Yapıldı. Şehidimize Allah´tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun.