VarmisinYokmusun

Devamsızlığı Önleme Projesi

10/11/2021 tarihinde Kişisel bakım ve kişisel temizlik konusu özellikle covid 19'a karşı alınacak önlemler kapsamında okulumuz pansiyonu öğrencilerine sunum yapılmıştır.

Kızılay konulu kısa film gösterimi yapıldı. Sınıflardaki etkileşimli tahtalardan kızılay filmi öğrencilerimize sunuldu. Öğretmenlerimiz tarafından konu ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

1 Kasım -25 Kasım 2021 tarihleri arasında Grafik ve tasarım öğretmeni Müberra KUTLUKIZ koordinatörlüğünde okulumuza görsel güzellik kazandırmak, öğrencileri okula bağlamak ve devamsızlık oranlarını azaltmak, eğitim ortamını daha eğlenceli hale getirmek amacıyla öğrencilerin katılımıyla atık konteynerlerinin üzerine resim çalışması yapıldı. Bu çalışma yapılırken önce konteynerler dezenfekte edildi. Etkinlik tüm hijyen ve Covit 19 önlemleri alınarak iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun olarak yapıldı.

04/10/2021 tarihinde Hayvanları koruma konusunda farkındalık oluşturmak için okulumuz grafik tasarım alan öğrencilerinin katılımıyla, öğrenciler tarafından çekilen resimlerden oluşan resim sergisi yapılmıştır.

04/10/2021 tarihinde Enfeksiyonlardan korunma ve kişisel temizlik konusu özellikle covid 19'a karşı alınacak önlemler kapsamında tüm öğretmenlere eğitim verilmiştir.