Öğretmenler Sayfası

OKULUMUZDAN AYRILANLAR

2024 Yılı Yeniden Yönetici (Müdür, Müdür Başyardımcısı, Müdür Yardımcısı) Görevlendirme Sonucunda:

Okul Müdürü Orhan KOÇ, 4 yıllığına Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atanmıştır. 12 Temmuz 2024 tarihinde yeni görev yerine başlayacak olup, şimdiden yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

OKULUMUZA ATANANLAR

Edremit Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Ertan ÇINAR, 4 yıllığına okulumuza atanmıştır. 12 Temmuz 2024 tarihinde okulumuzdaki görevine başlayacak olup, şimdiden başarılar diliyoruz.

Okulumuzda Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı Öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı yapmış olan, Emekli Öğretmen Aydın BAY'ın vefat haberi bizleri derinden üzmüştür. Değerli öğretmenimize Cenab-ı Allah´tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

OKULUMUZDAN AYRILANLAR

2023 Yılı İller Arası Yer Değişikliği Aile Birliği Mazeretine Bağlı Yer Değiştirme Atamaları sonucunda Okulumuzdan 1 Öğretmenimiz Ayrıldı.

1. İngilizce Öğretmenimiz Emine ARSLAN, İzmir/Karabağlar Öğretmenler ve Şeker Mevhibe Ortaokuluna İngilizce öğretmeni olarak atanmıştır.

Okul yönetimi olarak kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

2023 Yılı İl Dışı İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Atamaları sonucunda

Din Kültünü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Nuriye TEMİZ, BURSA/YILDIRIM Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atanmıştır.

Okul yönetimi olarak kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

2023 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Atamaları sonucunda

1. Karesi Tatlıpınar Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Arif CEYLAN okulumuza atanmıştır.
  2. Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Öğretmeni Ergün ÜNAL okulumuza atanmıştır.
  3. Havran Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Rıza SU okulumuza atanmıştır.

Okul yönetimi olarak kendilerine okulumuzdaki görevlerinde başarılar diliyoruz.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Dört Öğretmenimiz Emekli oldular.

Manşet Resminde Soldan Sağa;

İngilizce Öğretmenimiz Hilmi YÜKSEL (Emeklilikten Vazgeçti.)

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Bünyamin SARI,

Biyoloji Öğretmenimiz Ümran DENİZ.

Resimde olmayan iki öğretmenimiz ise;

Beden Eğitimi Öğretmeni Mete MISIR

Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Öğretmeni Mehmet Ali BEŞBUDAK

Okul yönetimi olarak kendilerini tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

Eyl

2022 Yılı İlk Defa Yönetici (Müdür Yardımcısı) Görevlendirme sonucunda Okulumuz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı Öğretmeni Ergün ÜNAL, Ayvalık Şehit Abdullah Tayyip Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Okul yönetimi olarak kendilerine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Ağu

2022 Yılı İller Arası Yer Değişikliği Aile Birliği Mazeretine Bağlı Yer Değiştirme Atamaları sonucunda Okulumuza 1 Yeni Öğretmen Geldi.

1. Fizik Öğretmeni Oğuz YETER,

Okul yönetimi olarak Öğretmenlerimize hoşgeldin diyoruz ve görevlerinde başarılar diliyoruz.

Ağu

2022 Yılı İl Dışı İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Atamaları sonucunda Okulumuza 3 Yeni Öğretmen Geldi.

1. Gıda Teknolojisi Öğretmeni Turgut KÖZCÜ,
  2. Elektrik-Elektronik Tek./Elektronik Öğretmeni Kenan AKÇAKAYA,
  3. Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Öğretmeni Mustafa ALKAYA, geldi.

OKULUMUZDAN AYRILANLAR

2022 Yılı 652 sayılı KHK'nin 37.maddesinin dokuzuncu fıkrasına göre İl İçi Yer Değiştirme Atamaları sonucunda

1. Okulumuz Kimya Öğretmeni Cihan BARAK, Şehit Mustafa Serin Fen Lisesine  atanmıştır.

2022 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Atamaları sonucunda

1. Fizik Öğretmeni Saniye BAŞÇI, Edremit Fernur Sözen Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesine,
  2. Beden Eğitimi Öğretmeni Can ATASAVUN ise  Remzi Molvalıoğlu Ortaokuluna atanmıştır.

Okul yönetimi olarak kendilerine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

2022 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Atamaları sonucunda

1. Balya Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Esra ÖZVEZİR,
  2. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Beden Eğitimi Öğretmeni Bünyamin SARI okulumuza atanmıştır.

Okul yönetimi olarak kendilerine okulumuzdaki görevlerinde başarılar diliyoruz.

Tem

Okulumuz Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı Öğretmeni Gürdal ERKAL'ın Babası Muzaffer ERKAL'ın vefat haberi bizleri derinden üzmüştür. Değerli öğretmenimizin merhum babası Muzaffer ERKAL'a Cenab-ı Allah´tan rahmet; öğretmenimize, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Eyl