Etiket Sonuçları: PROJESİ

Okulumuzda yürütülen Sıfır Atık Projesi kapsamında projedeki öğrencilerimizle Edremit Gençlik Merkezine bir gezi düzenlendi.Öğrencilerimiz burada çeşitli sıfır atık çalışmaları yaparak geri dönüşüm konusunda hem daha da bilinçlendi hem de çok eğlendiler. Bunun yanında Gençlik Merkezini tanıdılar, üye oldular ve güzel bir futbol müsabakası yaparak etkinlik sona erdirildi.

Haz

Bakanlığın projesi kapsamında ülkenin dört bir yanında, şehir merkezlerinden ilçelere, beldelerden köylere ve mahalle aralarına kadar belirlenecek uygun alanlara 10 bin pota yerleştirilerek, herkesin rahatça sporla buluşmasının sağlandı. Bu kapsamda Okulumuz bahçesine 01 Ekim 2021 Cuma günü 2 tane basketbol potasının kurulumu yapılarak hizmete sunuldu.

Haz

6546 sayılı "Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı Hakkında Bazı Düzenlemeler Yapılmasına Dair Kanun" ile 15.07.2018 tarih ve 4 sayılı " Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar İle Diğer Kurum Ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesisinin" 96 ncı maddesi kapsamında Çanakkale deniz ve kara savaşlarının meydana geldiği Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı'nın tarihi, kültürel ve manevi değerleri ile doğal dokusunun korunması, yaşatılması, geliştirilmesi, tanıtılması, gelecek kuşaklara aktarılması ve yönetiminin sağlanması amacıyla, bu mirasımızın yurt içinde ve yurt dışında tanıtılmasında Başkanlığımız öncü bir rol üstlenmektedir. Bu düsturda, Başkanlığımız tarafından, T.C. Cumhurbaşkanlığı'nın 180 günlük eylem planında da yer alan, Milli Şuurun ve Tarihi Alan'ın tanıtımına ve bu tarihi mirasın geniş kitlelere ulaştırılmasına büyük katkı sağlayacağı düşünülen ve Türkiye genelinde uygulanacak olan "Çanakkale Muharebeleri Mobil Müze Projesi" hazırlanmıştır.

Beslenme Dostu Okul Projesi çalışmaları devam ediyor. Velilere yönelik "Obezite ve Sağlıklı Beslenme" semineri  Gıda Teknolojisi Alan Şefi Ayten YALÇIN ve Gıda Tek. Alanı Öğretmeni Merve KAYABEY tarafından Müdür Yardımcesı Günay ÖĞRETİR koordinesinde düzenlendi.