T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / EDREMİT - Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKULUMUZA YERLEŞEN 9. SINIF KAYITLARI İÇİN GEREKLİ BİLGİ VE BELGELER

Okulumuza yerleşen öğrenci ve ailelerini tebrik ederiz. Kayıt işlemleri, yerleştirme esas ve usullerine göre e-Okul üzerinden otomatik olarak yapılacaktır. Okulumuza yerleşen öğrenci ve velilerinin "Öğrenci ve Veli Bilgi Formu  ile "Ders Seçimi" evrakları ile kayıt dosyası oluşturulması işlemleri için okulumuza gelmeleri gerekmektedir.  Geldiği ortaokuldan bursluluğu devam eden öğrenci velileri durumunu okul idaresine bildirmeleri gerekmektedir. Okulumuzun pansiyonu bulunmaktadır.

Kayıtta İstenen Belgeler

1-  Burs Alan Öğrencilerin Onaylı Evrakları(Öğrenci burs alıyorsa Veli tarafından getirilecektir.)

 

2-  Lisansı Olan Öğrencilerin Lisanslarının Bir Adet Fotokopisi. (Öğrencinin Lisansı Varsa Veli tarafından getirilecektir.)

 

3-  Anne-Baba Ayrı İse, Velayetin Kime Verildiğini Gösterir Mahkeme Kararı Örneği (Anne-Baba Ayrı İse Fotokopisi Veli tarafından getirilecektir.).

 

4-  2 Adet Öğrenci Vesikalık Fotoğraf(Veli tarafından getirilecektir.)

 

5-  Öğrenci Kayıt Zarfı (Müdürlüğümüzce verilecektir.)

 

6-  Öğrenci-Veli Bilgi Formu (Müdürlüğümüzce verilecektir.) (Öğrenci_Bilgi_Formu.pdf)

 

7-  Öğrenci-Veli Okul Sözleşmesi, Okulun Resmi İnternet Sayfasında Öğrenci Etkinliklerinin Görüntülenmesi için Veli İzin Belgesi ile Covid Bilgilendirme Taahhütname(Müdürlüğümüzce verilecektir.) (Öğrenci-Veli-Okul_Sözleşmesi_Taahhütname_Ve_Web_İzin_Belgesi.doc)

 

8-  Seçmeli Ders Dilekçesi (Müdürlüğümüzce verilecektir.) (Seçmeli_Ders_Dilekçesi_9.Sınıf.docx)

 

  Not-1: Okumuz pansiyonlu okul olduğundan pansiyonda kalmak isteyen öğrenciler için başvuru evraklarını okulumuzdan alarak belirtilecek tarihe kadar okul yönetimine teslim etmeleri gerekmektedir. Pansiyona yerleştirme işlemleri Balıkesir İl Milli Eğitim Çalışma Takvimine göre okulumuzda kurulan Pansiyon Yerleştirme Komisyonu tarafından yapılacaktır.

  Not-2: Öğrenci Kıyafetleri hakkında kayıt sırasında bilgi alabilirsiniz.

29-07-202129-07-202129-07-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.07.2021 - Güncelleme: 25.07.2022 16:56 - Görüntülenme: 2288
  Beğen | 2  kişi beğendi