Etiket Sonuçları: GEREKLİ

Tem

2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Erkek Pansiyonu için Boş Kontenjanımız 32 öğrencidir. Pansiyon Kayıt Kabulü Öncesi Nakiller Devam Ettiğinden Boş Kontenjanlarda Değişiklik Olabilir. Bu 32 Öğrencilik boş kontenjan, sınıflar bazında dağıtılacak olup,  sınıflar bazında dağılımı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Resmi Okullarda Yatılılık, Bursluluk, Sosyal Yardımlar ve Okul Pansiyonları Yönetmeliğinin ilgili maddesine göre yapılacaktır.

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Pansiyon başvuruları Bakanlıkça yayınlanan Takvim gereği 23 - 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Ancak Okulumuzu yeni kazanan 9. sınıf öğrencileri ile aktif olarak devam eden 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri için, erkek pansiyonumuza başvuru evraklarının hazırlanması süreci de dikkate alınarak başvuru tarihlerinin kısa olmasından dolayı, 30 Temmuz 2021 - 26 Ağustos 2021  tarihleri arasında  pansiyon başvuruları kabul edilecektir. Evrakların en geç, 26 AĞUSTOS 2021 PERŞEMBE günü saat 17:00'a kadar eksiksiz doldurularak okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir. Aslı ya da Aslı Gibidir onaylı olmayan evraklar kabul edilmeyecektir. Pansiyonu bulunmayan okullara yerleşen yeni 9. sınıf öğrencileri ile aktif olarak devam eden 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri için ise, İl/İlçe Yatılılık ve Bursluluk Komisyonlarına belgeleri ile birlikte 23-26 Ağustos 2021 tarihleri arasında saat 17.00'ye kadar müracaat edeceklerdir.

27 Ağustos 2021 Cuma günüOkulumuzu yeni kazanan 9. sınıf öğrencileri ile aktif olarak devam eden 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerin, Teslim edilen evraklar üzerinde Okul yatılılık ve bursluluk komisyonu tarafından yapılan incelemelerden sonra Parasız Yatılı ve Paralı Yatılı öğrenciler belirlenecek ve aynı gün Yatılılık Yerleştirme Sonuçları İlan edilecektir. Aynı gün, Pansiyonumuzda Boş kalan kontenjanlar ilçeye bildirilecektir. İl/İlçe Yatılılık ve Bursluluk Komisyonlarınca 23-27 Ağustos 2021 tarihlerinde Pansiyonu bulunmayan okullara yerleşen yeni 9. sınıf öğrencileri ile aktif olarak devam eden 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerden alınan başvuruları için, öğrenci müracaatları değerlendirilerek 31 Ağustos 2021 tarihinde yatılılığa yerleştirme işlemleri tamamlanacaktır.

Pansiyonumuza yerleşmeye hak kazanan hem kendi okul öğrencilerimiz hem de pansiyonu bulunmayan diğer okullardaki öğrenciler, 6 EYLÜL 2021 Pazartesi günü "08:30 -16:30 arasında " pansiyona giriş yapmalıdırlar. Pansiyona kesin kayıtları yapılacaktır. Kesin kayıtların yapılması esnasında Veli mutlaka öğrencinin yanında olacaktır. Pansiyona yerleşmeye hak kazanan öğrenciler, getirmeleri gereken eşyaları okul internet sayfamızdaki ............................................................... linkini tıklayarak inceleyebilirler.

Kontenjan dağılımı ve kotenjanların sınıf bazında dağılımı "Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Resmi Okullarda Yatılılık, Bursluluk, Sosyal Yardımlar ve Okul Pansiyonları Yönetmeliğinin" 10. Maddesine göre yapılacaktır.

Önemli Not: 05 Eylül 2021 Pazartesi yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonucu burslu okumaya hak kazanan öğrenciler de kayıt yaptırdıkları/öğrenim gördükleri okul müdürlüğüne en geç 30 Eylül 2021 tarihi saat 17.00'ye kadar müracaat edeceklerdir.