Yemediğiniz günlerin ücreti iade edilmez.

2024 Şubat ayı sorumluluk sınav takvimi belli oldu. Sınavlar 0 Şubat 2024 Pazartesi başlayacak ve 09 Şubat 2024 Cuma günü sona erecek. Sınava girecek öğrenciler ve sınavlara ait bilgiler yayınlanmış olup tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ STANDIMIZ . ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM HATIRASI FOTOĞRAFI ÇEKTİRMELERİ İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.

Sınavlar 30 Ekim 2023 Pazartesi başlayacak ve 10 Kasım Cuma günü sona erecektir.

Gıda Teknolojisi Alanı Konu ve Soru Dağılım Tabloları

Eyl

Tek ders sınav takvimi belli oldu. Sınav 18 Eylül Pazartesi günü yapılacak. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

2023 Eylül ayı sorumluluk sınav takvimi belli oldu. Sınavlar 11 Eylül 2023 Pazartesi başlayacak ve 15 Eylül 2023 Cuma günü sona erecek. Sınava girecek öğrenciler ve sınavlara ait bilgiler yayınlanmış olup tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Tek dersten sorumluluk sınavına girecek olan öğrenciler sınavlarına 14 Haziran'da girecek. Sınav saatleri ile sınava girecek öğrenciler aşağıda paylaşılmıştır.

Haziran 2023 sorumluluk sınav takvimi belli oldu. Sınav takvimi ve sınava katılacak öğrenciler ile sorumlu olduğu dersler aşağıda yayınlanmış olup tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı ikinci dönem ikinci ortak sınav takvimi belli oldu. Sınavlar 22 Mayıs-02 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Sınav takvimi için tıklayınız.

Mrt

2022-2023 Eğitim -Öğretim yılı ikinci dönem birinci ortak sınav takvimi belli oldu. Sınavlar 03-14 Nisan tarihleri arasında yapılacak.