2006 yılında 28 Ocak günü Avrupa Konseyi tarafından Avrupa Veri Koruma Günü olarak ilan edilmiştir. 2016 yılından itibaren ülkemizde bu tarih Veri Koruma Günü olarak kutlanmaktadır.

Okul Sporları Özel Sporcular Balıkesir İl Birinciliği 3 Altın madalya ve 1 Gümüş madalya alan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Baharın gelişini simgeleyen, doğanın uyanışını gösteren ve sıcaklığın toprakla buluşmaya başladığına işaret eden Nevruz Bayramı kutlu olsun.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama programı ve Şehitleri Anma Günü için okulumuzda bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bilim ve Teknoloji Haftası her sene 8-14 Mart tarihleri arasında kutlanmaktadır. Haftanın amacı bilim ve teknolojideki gelişmeler konusunda bir hareketlilik sağlamak, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri tanıtmaktır. Bilim: Türk Dil Kurumu sözlüğünde şöyle tanımlanıyor: Bilim “Evrenin ya da olayların bir bölümünü konu olarak seçen, deneysel yöntemlere ve gerçekliğe dayanarak yasalar çıkarmaya çalışan düzenli bilgi.” “Genel geçerlik ve kesinlik nitelikleri gösteren yöntemli ve dizgesel bilgi.” “Belli bir konuyu bilme isteğinden yola çıkan, belli bir ereğe yönelen bir bilgi edinme ve yöntemli araştırma süreci.”

Mrt

"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" etkinliği okulumuza tahsis edilen yeni binada  gerçekleştirildi. Türk Dili ve Edebiyatı Tuğba CANBAZ tarafından sunulan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini Tarih Öğretmeni Canan PEKİN SAK anlattı. Akabinde, şiir, ödül töreni ile devam eden etkinliğimiz muhteşem bir oratorya etkinliği ile sona erdi. İlçe Milli Eğitim tarafından düzenlenen "İSTİKLAL MARŞI’NI EZBERE GÜZEL OKUMA YARIŞMASI" katılan Umut ADANIR'a, Grafik ve Fotoğraf Alanı Atölye Şefi Sevil KILINÇ tarafından okul içinde yapılan resim yarışmasında 1'nci olan Selinay EVCİ'ye, 2'nci olan Yağmur ÖZDEMİR ve 3'ncü olan Arda KÖKLÜ'ye ve öğretmenimize okul adına teşekkür ediyoruz. Bununla birlikte, Ses sistemini hazırlayan Elektrik-Elektronik Teknolojisi Atölye Şefi Gürdal ERKAL'a, Tören alanının düzeninin sağlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Rıza SU'ya ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" münasebetiyle hazırlanan programa katılımlarınızı dilerim."

Orhan KOÇ

Okul Müdürü

NOT : Hava muhalefeti olursa, "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" programı toplantı salonunda olacaktır.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Haftası ile 01-07 Mart Deprem Haftası Kapsamında, 2024 yılı İkaz Alarm, Personel Tahliye tatbikatları ile Deprem ve Yangın Söndürme Faaliyetlerimiz, Koordinatör Müdür Yardımcımız Sayın Hakan KARS, Afete Hazırlık Kulübü Öğretmeni Sayın İ. Arzu ÇAKMAK ile Serkan ŞENTÜRK, Edremit İtfaiye Grup Amirliği Eğitim Çavuşu Şeref ŞENYİĞİT ve Ekibi ile 9A ve 10 Sınıfı Öğrencilerinin koordinesinde başarıyla gerçekleştirildi.