T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / EDREMİT - Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WHERE SPEAKING BEGINS

Bu projenin amacı, web 2.0 araçlarını kullanarak yabancı dilde konuşma becerilerini geliştirmek, öğrencilere iletişimsel ve sosyal beceriler kazandırmak ve farklı kültürler hakkında farkındalık yaratmaktır.

13-06-2021

HEDEFLER

Dil becerilerini geliştirmeyi amaçlar. Öğrenciler bilgi ve iletişim teknolojileri alanında beceri kazanabileceklerdir. Öğrenciler sunum becerilerini geliştirebileceklerdir. Öğrenciler yabancı dil kullanma konusunda farkındalıklarını artırabileceklerdir. Öğrenciler, anadili (anadili olmayan) konuşmacılarla iletişim kurabilecektir. Öğrenciler duygu ve düşüncelerini kolaylıkla aktarabileceklerdir.

 

Gönüllü öğrencilerin projeye katılmasına izin verilecek olup, proje süresince her ay düzenli olarak zoom programı ile toplantılar yapılması planlanmaktadır. Projede tüm görevler ortaklar arasında eşit olarak paylaşılmıştır ve proje planında görev paylaşımı ve zaman çizelgesi açıkça belirtilecektir. Projemiz süresince her ay öğrencilerimizin dil becerilerini geliştiren interaktif etkinlikler yapılacaktır. Öğrenci ve öğretmenlere ön test ve son testler uygulanarak proje değerlendirmesi yapılacaktır. Proje sürecinde okul web siteleri, eba, blog sayfaları vb. platformlar kullanılarak yaygınlaştırma faaliyetleri gerçekleştirilecektir. BEKLENEN SONUÇLAR Projemizin sonunda günlük yaşam kullanımları kullanılarak ortak bir video kolajı oluşturulacaktır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.06.2021 - Güncelleme: 17.07.2022 07:33 - Görüntülenme: 705
  Beğen | 0  kişi beğendi