Okul Müdürü Orhan KOÇ, Valilik Kararnamesi ile Yeniden Görevine Başladı.

2021 Yılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yeniden Yönetici Görevlendirme takvimi sonucunda Valilik karanamesi ile Okul Müdürü Orhan KOÇ, 4 yıl daha hizmet etmek üzere yeni görevine başladı.

Okul Müdürü Orhan KOÇ, Göreve gelmesinin ardından, Okul Yönetimi ve Öğretmenlerle birlikte, hem okulun fiziki yapılarının geliştirilmesi, yeni spor alanlarının yapılması (Halı Saha Projesi, Basket Sahaları), Bahçe peyzajı ve yeni oturma alanlarının yapılması, okul pansiyonunun ve kapalı spor salonunun tam gün tam yıl kapsamında faaliyetine devam etmesi hem de Akademik Başarının Artırılması, Okul Sanayi İşbirliği ile Öğrencilerimizin İstihdamının artırılması, Avrupa birliği, GMKA, Tübitak ve diğer projelere başvuruların hız kazanması gibi birçok alanda çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Yayın: 20.06.2021 - Güncelleme: 01.07.2021 08:29 - Görüntülenme: 616