Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi BİGEP

Avrupa Kod haftasına  Bilişim Teknolojileri öğrencilerimiz 3 etkinlik ile katıldılar.

Etkinliklerin koordinatörlüğünü Bilişim Teknolojileri öğretmenlerii Mübine GEZER, Ela YİĞİT ve Nejla ÇELİMLİ yapmaktıdır.

Kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair ufkumuzu genişletmemize ve yeni fikirlerle yenilikleri keşfetmek için becerilerimizi geliştirip kapasitemizi artırmamıza yardımcı olur.

Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Orçun ÖZMEN, Atölye Şefi Musa ÖĞRETİR, öğretmenleri Mübine GEZER, Nejla ÇELİMLİ ve Ela YİĞİT'in koordinatörlüğünde 12 Mayıs Perşembe günü sergi düzenlendi.

Okulumuzda düzenlenen sergi açılışına Edremit Belediyesi Başkan Yardımcılarından Metin TUNÇER, İlçe Milli Eğitim Müdürmüzü Yakup ÖZBEK, şube müdürleri ve ilçe genelinden okul müdürlürleri katıldı.

Sergide 9A, 10A, 11A ve 12A sınıfı öğrrencilerinin derslerde yaptıkları çalışmalar sergilendi.

Serginin ana temasını robotik, kodlama ve STEM oluşturdu.

Sergide yer alan eserler;

*Otto Robot

*Nabız Ölçer

*Digital Boy Ölçüm Cihazı

• Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Mübine GEZER koordinatörlüğünde 11A sınıfından Arda, Gürkan, Veli, Osman, Nevzat, Sıla ve 10A sınıfından Şener, Eren ve Hakan yerel BİGEP projesi kapsamında Kardeşlerimizle Kodlayalım Atölye Çalışmaları yürütmektedirler.

Her hafta düzenli olarak kitap okuma etkinliğimiz yapılmaktadır.

04/11/2021 tarihinde Okulumuz kız öğrencilerine kişisel sınırlar, gelişim dönemleri ve okul kuralları konulu seminer verilmiştir.

03/12/2021 tarihinde Babası vefat etmiş öğrencimiz için maddi ve manevi destek amacıyla Havran ilçesinde bulunan evine ziyaret yapıldı.

30/12/2021 tarihinde ise Babası vefat etmiş öğrencimiz için maddi ve manevi destek amacıyla öğrencimizin Akçay İkizçayda  bulunan evine ziyaret yapıldı. Kızılay ile iletişime geçilerek söz konusu kurum ile koordinasyon yapılmıştır.

EDREMİT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ile YILMAZ AKPINAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

HEDEF KİTLE:

Erken çocukluk ve çocuk gelişimi öğrencileri,

Okulöncesi Öğretmenleri ,

Özel egitim velileri,