Etiket Sonuçları: Ziyaret

Koordinatör Müdür Yardımcısı Hakan KARS, okulumuzda afet farkındalığının artırılabilmesi, afet kültürü oluşturularak buna özgün davranış modeli geliştirilebilmesi, özellikle depremlerin ülkemizin bir gerçeği olduğunu, bu gerçeği de bu işin ustaları olan itfaiye erlerinden öğrenmelerini istedik. Gerekli iletişimleri sağladık, izinleri aldık ve 07 Mayıs 2024 Salı Günü İtfaiye Eğitim Alanına geldik. Öğrencilerimiz önce teorik eğitimle afet öncesi, afet anı ve afet sonrası  yapması gerekenleri öğrendiler. Sonrasında enkaz alanında uygulamalı arama kurtarmanın nasıl yapıldığını öğrendiler. Öğrencilerimiz aldıkları eğitim sonucunda, Bir enkazda Arama Kurtarma Tatbikatını başarıyla tatbik etmişlerdir.

7.12.2023 Çarşamba günü okulumuza İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar CİĞER ve Şube Müdürlerimiz ziyarete geldiler. Uygulanan ortak sınavlar sirasinda  sınıflarımızı gezdiler. Tüm birimler dolaşılıp öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet ettiler. Okul yönetimi olarak kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

03/12/2021 tarihinde Babası vefat etmiş öğrencimiz için maddi ve manevi destek amacıyla Havran ilçesinde bulunan evine ziyaret yapıldı.

30/12/2021 tarihinde ise Babası vefat etmiş öğrencimiz için maddi ve manevi destek amacıyla öğrencimizin Akçay İkizçayda  bulunan evine ziyaret yapıldı. Kızılay ile iletişime geçilerek söz konusu kurum ile koordinasyon yapılmıştır.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yakup ÖZBEK, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı dönem başı okul ziyaretleri kapsamında okulumuzu ziyaret etti. Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Yakup ÖZBEK, Pazartesi olması münasebetiyle okulumuzun açılış törenine katıldı. Öğrencilerimize hitap etti. Öğretmenlerimizle görüşerek onların mutluluğuna tanıklık etti. Yakup ÖZBEK; idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi başarılı çalışmaları sebebiyle tebrik ederek okuldan ayrıldı.