Etiket Sonuçları: Yardımcı

OKULUMUZDAN AYRILANLAR

2024 Yılı Yeniden Yönetici (Müdür, Müdür Başyardımcısı, Müdür Yardımcısı) Görevlendirme Sonucunda:

Okul Müdürü Orhan KOÇ, 4 yıllığına Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atanmıştır. 12 Temmuz 2024 tarihinde yeni görev yerine başlayacak olup, şimdiden yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

OKULUMUZA ATANANLAR

Edremit Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Ertan ÇINAR, 4 yıllığına okulumuza atanmıştır. 12 Temmuz 2024 tarihinde okulumuzdaki görevine başlayacak olup, şimdiden başarılar diliyoruz.

Okulumuz Koordinatör Müdür Yardımcısı Hakan KARS tarafından okul çalışanlarına Afet Farkındalık Eğitimleri verildi. Eğitimler, ayrıntılı bir şekilde gerçekleştirildi. Başta deprem olmak üzere tüm afetlere karşı verilen eğitimlerde, deprem ve afetler öncesi alınacak önlemlerin yanı sıra afet sırasında doğru davranış şekilleri hakkında bir dizi eğitim sunuldu. 6 Şubat’ta gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremi de eğitmenler tarafından özel olarak ele alındı.  Deprem eğitimlerinin yanı sıra, yangın, sel, heyelan, çığ ve orman yangınları gibi afetler de, eğitimlerin bir diğer konusu oldu.

Eyl

2022 Yılı İlk Defa Yönetici (Müdür Yardımcısı) Görevlendirme sonucunda Okulumuz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı Öğretmeni Ergün ÜNAL, Ayvalık Şehit Abdullah Tayyip Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Okul yönetimi olarak kendilerine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.