T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / EDREMİT - Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

CUMHURİYETİMİZİN 91. YILI KUTLU OLSUN.

 

Okulumuzda, Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gerçekleştirilen bir dizi etkinliklerle coşku içerisinde kutlandı.

 

Okulumuzda, Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gerçekleştirilen bir dizi etkinliklerle coşku içerisinde kutlandı.

Okulumuzun önbahçesinde yapılan tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Edebiyat Öğretmeni Tuğba UĞURLU´nun,  Cumhuriyetin önemini anlatan konuşması öğrencilerden büyük alkış aldı.Öğrencilerimizin okuduğu şiirlerle bir kez daha o günleri hatırladık. Törene katılan öğrencilerimizin hep bir ağızdan 10. Yıl Marşını söylemesi ve Türk Bayrağını açmalarının ardından tören sona erdi. 

 

 Törenin Başlamasını Bekleyen ÖğrencilerimizTürk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Tuğba UĞURLUnun KonuşmasıMüdürümüz Orhan KOÇ ve Mdr. Baş Yrd. Cavit Kırcı Töreni İzlerkenATL12 Sınıfından ............................. Töreni SunarkenTören Alanından ManzaralarATL11 Sınıfından Pınar ÖZKAYA Şiirini OkurkenTöreni Hazırlayan Öğretmen ve Öğrencilerimiz Birlikteİki Öğrencimiz birlikte şiir okurkenATL11 Sınıfından Bensu VARDAK Şiirini OkurkenATL11 Sınıfından Berkay DEMİR Şiirini Okurken

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.10.2014 - Güncelleme: 09.08.2016 00:25 - Görüntülenme: 1454
  Beğen | 0  kişi beğendi