T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / EDREMİT - Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2022-2023 2. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi Belli Oldu.

2022-2023 Eğitim -Öğretim yılı ikinci dönem birinci ortak sınav takvimi belli oldu. Sınavlar 03-14 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Sınav takvimi için tıklayınız.

Sınav soruları ilgili dersin tüm zümre öğretmenleri tarafından beraber hazırlanacak ve imzalanacaktır.                 

Sınav soruları yaşanabilecek her türlü olumsuzluklar göz önünde bulundurularak(elektrik kesintisi vb.) sınav tarihinden bir gün önce çoğaltılarak hazır hale getirilecek ve sınavda görevli öğretmenlere teslim edilecektir.                 

Atölyelerde yapılacak olan uygulama sınavlarında iş güvenliği tedbirlerine azami derecede dikkat edilecektir. Sınavdan önce her türlü makine ve teçhizat kontrol edilerek, bakımları yapılacak ve sınava hazır hale getirilecektir.                 

Sınav tarihleri program yayımlandığı tarihten itibaren, sınavlar başlamadan E-okul sistemine işlenecektir.                 

Sınav sonuçları süresi içerisinde öğrencilere duyurulacak ve E-okul sistemine işlenecektir.                 

Sınav sonuçları ilan edildikten sonra, sınav analizleri en geç bir hafta içerisinde yapılarak ilgili Müdür Yardımcısına teslim edilecektir.                 

Sınavlara girmeyen öğrenciler tespit edilerek, durumları hakkında ilgili müdür yardımcısından yazılı olarak bilgi alınacaktır. Geçerli resmi mazereti olan öğrenciler için telafi sınavı plânlaması ders öğretmeni tarafından ivedilikle yapılacaktır.                 

Seçmeli dersler ve uygulama gerektiren kültür dersleri ve İngilizce dersi sınavları branş öğretmenleri tarafından uygun görülen tarih ve saatte yapılacaktır.                 

Bireyseleştirilmiş Eğitim Planı(BEP) uygulanan öğrencilere, ders öğretmenleri tarafından ÖĞRENCİNİN RAPORUNA GÖRE hazırlanan yıllık plan konularını kapsayan sorulardan hazırlanmış sınav uygulanacaktır.                 

Ortak Sınavı olan tüm zümre öğretmenleri sınav günü okulda bulunacak ve sınav işlerini birlikte yürütecektir.                 

Sınav günü Nöbetçi müdür yardımcısı tarafından, herhangi bir sebeple öğretmeni olmayan sınıflara gözetmen görevlendirmesi yapılacaktır.                 

Sınav uygulama esaslarının ciddiyetle uygulanması hususunda gereğini rica eder; tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize sınavlarda başarılar dilerim.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.03.2023 - Güncelleme: 10.03.2023 11:35 - Görüntülenme: 198
  Beğen | 0  kişi beğendi